سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برترین دانش لا اله إلاّ اللّه است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
شنبه 95 آبان 8 , ساعت 6:46 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین کنفرانس لوله و صنایع وابسته

تعداد صفحات: 5

چکیده:

به منظور پوشش دهی لوله های قطوری که در صنایع نفت و گاز استفاده می شوند از روشهای متفاوتی استفاده می شود . یکی از روشهای پوشش دهی سطح خارجی لوله های فولادی جهت مصارف نفت و گاز ، پوشش سه لایه پلی اتیلن می باشد . این پوشش با حرکت مارپیچی ( حرکت دورانی و رو به جلو ) لوله از میان چند نازل امکان پذیر است . برای حرکت مارپیچی لوله را روی چرخهایی که دو به دو روبروی هم قرار گرفته و دارای زاویه نسبت به یکدیگر هستند قرار داده و با دوران این چرخها لوله هم بدور خود دوران نموده و هم بسمت جلو می رود .
روش انجام پوشش دهی در سه ایستگاه نزدیک به هم انجام می شود :
ایستگاه اول : ابتدا به وسیله گان های مخصوص پودر اپوکسی روی لوله پاشیده می شود ( لایه اول ).
ایستگاه دوم : چسب از درون یک دای یا نازل روی لوله قرار می گیرد ( لایه دوم ).
ایستگاه سوم : پلی اتیلن ذوب شده از درون یک دای یا نازل روی چسب قرار می گیرد ( لایه سوم ).
یک غلطک با روکش لاستیکی سیلیکونی با طول حدود یک متر پس از قرار گرفتن لایه سوم با فشار آوردن روی لوله باعث چسبندگی بیشتر و بهتر لایه ها می شود .
معمولا لوله ها به طول های 12 متری بوده و یکی از ویژگی های این نوع پوشش این است که لوله ها نمی توانند هر کدام تنهایی وارد و خارج شده و سپس لوله بعدی ، زیرا معمولا یکی دو متر اول لوله از پوشش مطلوب برخوردار نیست و لوله ها می بایست پشت سر هم و اصطلاحا قطاری قرار گرفته و وارد قسمت نازل ها شوند لذا اگر اتفاق خاصی برای توقف خط نیفتد و در یک شیفت کاری بتوان 50 عدد لوله را پوشش نمود فقط پوشش لوله اول و آخر مورد پذیرش نیست و 48 عدد لوله دیگر پوشش مناسبی خواهند داشت .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ